2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Sekmadienis

Sausio 22d. Tradiciškai – kelionė. Šį kartą padarėm prabangiau – išsinuomavom taksi su vairuotoju ir važiavom į miestuką Vrinadavan, kuriame yra 5500 šventyklų!. (Beje, Indijoj negalima išsinuomoti mašinos. Nu taip, kaip mum įprasta. Logiška manau, juk kuri kompanija norės išleisti pasimetusį užsienietį į gatves, kai toks eismas... Todėl vienintelis variantas – taksi su vairuotoju).

Pagal googlą, 170km turėjom važiuoti 2 valandas, pagal taksi puslapį – 4val. Tad patikėjom taksi puslapiu ir mūsų kelionė prasidėjo 4 ryto. Kas miegojo pora valandų, kas važiavo tiesiai iš klubo, bet kad ir kaip sunku buvo, visi penki susipakavom į mašiną ir pajudėjom.

Kadangi rytas, mašinų nebuvo, atvažiavom visgi per 2 valandas ir 7 ryto visi užsimiegoję, užtinę  ir pasimetę erdvėj bandėm sugalvoti, ką ten veikti. Nes Indijoj gyvenimas prasideda ne anksčiau 9. Tad išbandėm 3 skirtingas chajaus kavinukes, pameditavom, pasifotografavom ir pradėjom lankyt šventyklas.

Šventyklos gražios, matosi nuotraukose. Na bet Indijoj tiek tų šventyklų, kad čia daugiau ir nėra į ką žiūrėti. Atrakcija buvo ta, kad miestely daug beždžionių, kurios labai protingos pasirodo ir vagia viską, ką tik gali nučiupti. 2 kartus Brad iš Taivano neteko savo akinių ir bato, iš manęs pavogė bananus. Prie viso to, Maarteen pasiklydo ieškodamas tualeto ir atsidūrė kažkieno namuose, kur stovėjo kibiras. Mikaela įlipo į š. vidury gatvės. Vienintelis Oliver neturi savo istorijos. Per daug gerai jam sekėsi, turbūt gerai su karma sutaria...

















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą