2012 m. vasario 12 d., sekmadienis

Savaitės trupiniai

Nusipirkau pirmuosius savo čajaus puodukus. Maži ir geltoni:)
 Taip atrodo indiškos rupijos. Niekur neradau, ką tas nykštys reiškia, bet spėju, kad čia tiems, kurie skaičių nepažįsta.
 Čia mano ofiso berniukai, kurie nešioja čajų 2 kartus per dieną ir rūpinasi tvarka ir švara. Indiškos liemenės labai stilingos. Ypatingai žavi rožinės pūkuotos.
 O čia terasa, kur pietaujam ir deginamės. Dieną +23 :)
Po stogeliu pasislėpęs mano vietinis barista, iš kurio perku kavą. Beje, ją reikėtų vadinti ne kava su pienu, bet pienas su kava. Nes kaip ir čajų, ją daro be vandens, o tiesiog pienas + tirpi juoda Nescafe + cukrus. Tai kai reikia tikro kofeino dozės, gelbsti McDonaldas šalia.
 Na ir riešutų karutis šalia ofiso. Kai norisi ką nors pakramsnoti. Gaila, bet grįžusi namo nebegalėsiu skleisti stebuklo, jog puse metų prabuvau Indijoj ir nei karto neapsinuodijau. Visgi vieną kartą buvo, nuo riešutų...
Čia vienos paskaitos metu, kai generavom idėjas, kaip būti laimingam gyvenime :) Vidury - Swati, protingiausia ir normaliausia iš visų per šituos kelis mėnesius sutiktų studentų.
 O štai ir taip dažnai minimas Shamikas (kairėj), su kuriuo kartu paskaitas vedam. Vidury - Gaurav, vienas iš studentų. Sunkokai kalba angliškai, bet labai stengiasi ir nuolat visus linksmina.
Julija dabar dirba prie visiškai kito projekto - studijų programos, kur galima 2 metus pasimokyt Indijoj ir tada paskutinius metus mokytis anglijos/JAV/Australijos universitete ir gauti to universiteto diplomą. Sutaupoma du trečdaliai pinigų, nes 2 metai Indijoj daug pigiau negu 2 pvz Anglijoj. Besidomintiem arba norintiems kam nors parekomenduoti, info čia --> http://theubic.com/ arba rašykit asmeniškai :D
Štai čia klipukas, kurį sukūrė indai. Režisūrinio sprendimo aš nekomentuoju... :)


Na ir aišku reklaminei medžiagai darė fotosesijas, nusprendė, kad aš labai fotogeniška ir mano veidas dabar ant visų reklaminių lankstinukų ir knygelių... Laukiu, kol pamatysiu gyvai :D
O čia vėlgi reklaminė nuotrauka. dešinėj mano šefas, Mr.Shiv. Vaikščiojantis komikas, dažnai po ofisą vaikšto be batų ir niūniuoja indiškas dainas.
Kaip ir viskas:)
O šiaip tai noriu į normalų barą alaus. Kuriame grotų RHCP, o ne techno techno...

Paskutinė naujiena - grįžtu į LT balandžio 23 :) Norinčius gyvų įspudžių kviečiu vakarienės :) Prašom rezervuotis laiką :)

2 komentarai:

  1. Nykstys reiskia vieneta.
    Ciur tave rezervuojuos liepos 29 d. Ka veiksi tada? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. (Thumbs up)! Rezervuota;) Paplanuosim ;)

    AtsakytiPanaikinti