2012 m. vasario 4 d., šeštadienis

Noriu valgyti :)

Šiandien mūsų laikinoje šeimoje šventė! Maarten‘o iš Belgijos atvažiavo aplankyti tėvai, sesės, tetos, dėdės ir dar neaišku kas, iš viso 8 žmonės, tad lauktuvių atvežė atitinkamai. Belgiškas šokoladas ir daug skanaus alaus. Taip primena namus:) Ko ne Kalėdos!

Iš tikrųjų tai čia Delyje galima gauti visko. Reikia tik žinoti, kur užsienietiškos parduotuvės yra. Defence colony aikštė oficialiai mūsų paskelbta rojumi. Bet apsipirkinėjam ten tik švenčių proga, arba kai olandiškas sūris jau pradeda naktimis sapnuotis. Nes aišku kainos net ir pagal lietuviškus standartus didokos.

Kadangi jau tikrai beveik sapnuoju olandišką sūrį ir mėsytės kepsniukus, turbūt natūraliai kyla noras išbandyti naujus receptus ir paįvairinti ryžių/bulvių/makaronų/vištienos dietą.

Iš kasdienių indiškų gėrybių atradau panner. Tą saldaus pieno sūrį. Nebuvau jo valgiusi tiesiog vieno, šviežiai gaminto, tai siek tiek primena mozarella, tik minkštesnis ir ne toks riebus. Radau labai skanių tradicinių receptų, reikės išbandyti, o kol kas jį pakepinau keptuvėj su prieskoniais, kol apskrudo. Man patiko:) Indai valgo tai kaip pagrindinį patiekalą kartu su savo tradicine duona chapati, mums panašia į blyną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą