2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Mugė

Sekmadienį buvom tradicinių indiškų amatų mugėj. Pasirodo ji vyksta tik kartą per metus, kur suvažiuoja žmonės iš visų reigionų. Teritorija milžiniška, kaip mažiausiai 5 mūsų Litexpo centrai. Tad tiesiog keletas gražių nuotraukų :)
  Piešiama ant šilko.
 Labai labai tradiciška. Kiekviena indė tokius nešioja.

 Piešiniai iš smėlio. Gaila, kad neilgalaikiai.

 Atvirukas su piešiniu ant šilko. sako, kad tokį nupiešti trunka 2 dienas.

 Indiški sariai. Spalvų karalystė.

 Ką daryti, jei negali valgyti indiško maisto, nes po kiekvieno kąsnio verki? Valgyti saldumynus :)
 O po viso šurmulio ir 5 valandų mugėj nuvažiavom į patį centrą - Rajiv Chowk parką. Po žeme suskerta visos metro linijos. Kiekvieną kartą būnant kur nors, kur žolė žalia ir galima nors truputį įkvėpti oro be dulkių, net pasaulis prašviesėja ir gyvenimas Delyje pasidaro visai gražus.
 Visai atsitiktinai sutikom vaikinus su gitarom, kurie jau buvo besiruošiantys išeiti. Bet mūsų gražiu prašymu, pasiliko dar valandai. Tai tikrai buvo ta akimirka, kai klausant gitaros muzikos, žiūrint į ūkanotą saulę ir stebint poreles parke, pagalvojau, jog gal nėra toj Indijoj taip ir blogai :)

O taip būna, kai mes nusprendžiam prisėsti pailsėti. Geriausiu atveju 5 minutes, bet dažniausiai 30 sekundžių, galim pabūti vieni. Po to iškart prisistato krūva žmonių, norinčių nusifotografuoti. 15 min fotosesija garantuota. Jie fotografuoja mus...
 ... mes fotografuojam juos. Jaučiuosi tikrai kaip žvaigždė. Dabar suprantu, koks nelengvas Angelinos Jolie gyvenimas...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą