2012 m. balandžio 9 d., pirmadienis

Kingdom of dreams

Kingdom of dreams - Svajonių karalystė. Taip skambiai pavadintas milžiniškas, neseniai pastatytas kompleksas, kviečiantis pažiūrėti miuziklą, pavalgyti ir tiesiog praleisti laiką.
Prabanga (tai yra vienas iš mėgstamiausių indų žodžių), masiškumas, blizgesys, gigantiškumas, dekoracijos, pompastika... Nerandu tinkamų žodžių apibūdinimui, nes netgi šitie atrodo per daug silpni. Tai tikrai atima žadą. Kiek žmogus gali sugalvoti vien tam, kad tie indai, kurie turi pinigų ir neturi jų kur dėti, galėtų eilinį kartą nerti į fantazijas ir tokiu būdu linksmintis. Gaila, kad nei nuotraukos, nei video neperteikia patirto įspūdžio.

O po miuziklo vėl keliavom pėstute į metro, kuomet pro šalį važiavo naujausi BMW, o šalia karalystės vartų benamiai vaikai prašė pinigėlių. Nesibaigiantys ir vis dar stebinantys kontrastai Indijoje.
Įėjimas į karalystę

Visiems viskas aišku? Negi nekeista, kodėl yra statomi tokie ženklai?...
Įėjimas į teatrą

  

 
Ir spektaklis prasideda. Pats miuziklas? Hm, negaliu sakyti nei kad patiko, nei kad nepatiko. Jis tiesiog indiškas :) Sukurtas nerealus spektaklis akims (dekoracijos, spalvos, atlikėjų masė, blizgučiai), bet pats miuziklas na tai šiaip sau. Istorija iki ašarų mintinai žinoma, apie neturtingos valstietės priglaustą pamestą princą ir jam užaugus bandymą atgauti savo sostą. O indų vaidyba tikrai nėra stiprioji jų pusė. 
Vienintelis rišlus sakinys, kurį aš sugebėjau pasakyti po reginio: "Visko tiesiog per daug....".


  O štai taip atrodo maisto paviljonas ir restoranai. Dangus dirbtinis :)




2 komentarai:

  1. Pažiūrėjau video.. Oj kiek visko daug! Labai būdingas bruožas šalims, turinčioms gerokai per daug populiacijos.
    O prodiuseriui turėjo nučiuožti stogas, bandant suvaldyti tokią gaują :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Cha cha, tai tu įsivaizduok, čia tik 5min video, o visas miuziklas 2 valandas trunka :)

    AtsakytiPanaikinti